Studeren met heeeeerlijke koffie

Studeer jij ook graag met een heerlijk kopje koffie?

In welke stad studeer jij? In elke stad zijn er wel een aantal plekken waar je heerlijk koffie kunt drinken en  studeren. De volgende plekjes licht ik even uit!

 

 

’T Koffieboontje – Utrecht

Heerlijk in het midden van de stad. Een klein koffiecafeetje waar je met andere jonge studenten kan studeren, dat is daar heel gebruikelijk. Daarnaast ben je er zo met het OV. Het zit namelijk aan de Oude Gracht, midden in de stad. Ik ga er snel heen, kijken wat voor koffie ’t Koffieboontje heeft!

 

Waterkant – Amsterdam

Super hip and happening om drankjes te doen met je vrienden. Ga hier eerst een paar uur studeren en daarna over op een borrel met je vrienden.

 

Coffee Company – Groningen

Hier werkt een vriendinnetje van mij, heerlijke koffie! Ruime Coffee Company en heerlijke snacks, taartjes enzo!

 

Pieterskerkcafé – Leiden

In een oude kerk, een rustige omgeving met klassieke muziek, hier wil je studeren toch? Het is nu een bibliotheek, dus heerlijk rustig studeren onder het genot van een kopje koffie.

 

Kek – Delft

Super kekke plek dat Kek, heerlijke taarten in een knus café. Een hotspot onder de Delftse studenten. Aangezien de bibliotheek in Delft volgens horen en zeggen áltijd vol is.

 

Dudok – Rotterdam

Hele grote stadsbrasserie waar je heerlijk kan studeren, in het midden van het gebouow veel stopcontacten. Ze schijnen de lekkerste appeltaart van Nederland te hebben, heerlijk.

Wat is jou favoriete koffie tentje, wat voor koffie drink je dan?

Ik drink het liefst een heerlijke cappuccino of latte, ook al ben ik met dat warmere weer ook wel fan van een goede ijskoffie!

Staat jou stad er niet bij? Tweede editie komt binnenkort.

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *